CEREMONIES

CEREMONIE

GUAYUSA DROOMKRUID

Guayusa is dream herb. Guayusa wordt al duizendenden jaren door de native tribes gebruikt voor zijn heldere en helende energie. Naast dat het je een heerlijke boost geeft wat je alerter en productiever maakt, helpt deze bijzondere plant de tribes ook dromen helder te interpeteren en te vertalen. In de ochtend komen de communities in de Amazone samen rond een groot vuur. Ze drinken Guayusa thee en delen hun dromen. Dromen zijn in het sjamanisme erg belangrijk. Dromen zijn de boodschappers van het onderbewuste. Ook is de boom de connectie en de brug tussen de aarde en de hemel/ het universum.

Mijn leven is ongelooflijk veranderd sinds ik bij deze bijzondere plant kwam. Ik ben geboren in Colombia en op 6-jarige leeftijd geadopteerd. Guayusa verbindt me weer op een heel bijzondere manier met mijn roots en het sjamanisme. De werking van Guayusa is krachtig en helder.

Guayusa gaf me letterlijk wortels en richting. Iets wat ik jarenlang heb gemist en waar ik erg naar op zoek was. Ik vind het ontzettend bijzonder om deze magische plant en een lang gekoesterde droom met je te kunnen delen via een speciale theeceremonie.
Een geweldige manier om elkaar te helpen in het proces van ontwaken en genezen.

SJAMANISME

Sjamaan betekent degene die weet, degene die heelt, degene die ziet in the darkness. Beschermer van energie. Hersteller van harmonie. Ceremony is de sacradness terug brengen in het moment, in het dagelijks leven. Actie vanuit spirit. Jezelf weer verbinden met de magie van het leven. We zijn onderdeel van een groot universeel web. Door ons met de elementen, de natuur en de unseen realms te verbinden en te communiceren maken we contact met onze essentie. We vergroten onze wereld en verbinden ons met de natuurlijke flow van het leven. Er ontstaat een groot dankbaarheid en vertrouwen in de basis. Dankbaarheid is de lijm en verbinding tussen ons en het universum. De hoogste frequentie om te helen, in alignment te leven, te creëren en te manifesteren wat je werkelijk wenst.

CEREMONIE

Ik heb een prachtige Guayusa ceremonie gecreërd, waarin ik jullie 1,5 tot 2 uur meeneem en jullie kennis laten maken met het sjamanisme en jullie innerlijke wereld. Dit doen we door het drinken van guayusa thee, guided journeys onder begeleiding van instrumenten en prachtige muziek. De thee en de diepe lage en ritmische klanken van de drum zorgen voor een diepe ontspanning en helpen je in een meditatieve staat van zijn te komen. In deze staat verbind je je makkelijker met je onderbewuste. Hierin liggen oneindig veel schatten verborgen. Een prachtige plek om oude patronen los te laten en nieuwe krachtige intenties neer te zetten.

Guayusa opent je zintuigen. Het helpt je om een makkelijkere en diepere verbinding met je innerlijke wereld te maken. De bijzondere samenstelling van magische stofjes in deze plant zorgt voor een heldere, alerte maar toch een relaxte ontspannen staat van zijn.

Wil je een prachtige Guayuasa-ceremonie meemaken met je vrienden, een vriend of in je eentje. Dompel jezelf onder in een bubbel vol liefde, mooie klanken en neem een diepe duik in je innerlijke wereld.

Boek jouw ceremonie

Wil je een ceremonie boeken bij Yu. Tea? Vul gewoon het onderstaande formulier in. We zullen uw boeking bevestigen door u een e-mail te sturen.

  NU BOEKEN

  Super leuk dat je interesse hebt in een guayusa dream ceremonie.We gaan je 1,5 uur onderdompelen en je kennis laten maken met de magische wereld van het sjamanisme.

  Ben je klaar om een oud patroon los te laten een nieuw pad in te slaan of een lang gekoesterde intentie krachtig neer te zetten. Dan ben je hier op de juiste plek.We gaan je op helpen om een diep contact te maken met jouw innerlijke wereld doormiddel van het drinken van guayusathee, guided journeys, de sjamistische drum en prachtige muziek.

  Check de guayusa dream dates om je in te schrijven. Ook is het mogelijkheid om een privésessie te boeken.

  Ceremonie data

  • TBA

   0