CEREMONIE

GUAYUSA DROOMKRUID

Guayusa is dream herb. Guayusa wordt al duizendenden jaren door de native tribes gebruikt voor zijn heldere en helende energie. Naast dat het je een heerlijke boost geeft wat je alerter en productiever maakt, helpt deze bijzondere plant de tribes ook dromen helder te interpeteren en te vertalen. In de ochtend komen de communities in de Amazone samen rond een groot vuur. Ze drinken Guayusa thee en delen hun dromen. Dromen zijn in het sjamanisme erg belangrijk. Dromen zijn de boodschappers van het onderbewuste. Ook is de boom de connectie en de brug tussen de aarde en de hemel/ het universum.

Mijn leven is ongelooflijk veranderd sinds ik bij deze bijzondere plant kwam. Ik ben geboren in Colombia en op 6-jarige leeftijd geadopteerd. Guayusa verbindt me weer op een heel bijzondere manier met mijn roots en het sjamanisme. De werking van Guayusa is krachtig en helder.

Guayusa gaf me letterlijk wortels en richting. Iets wat ik jarenlang heb gemist en waar ik erg naar op zoek was. Ik vind het ontzettend bijzonder om deze magische plant en een lang gekoesterde droom met je te kunnen delen via een speciale theeceremonie.

Een geweldige manier om elkaar te helpen in het proces van ontwaken en genezen.

 

SJAMANISME

Sjamaan betekent degene die weet, degene die heelt, degene die ziet in the darkness. Beschermer van energie. Hersteller van harmonie. Ceremonie is de sacradness terug brengen in het moment, in het dagelijks leven. Actie vanuit spirit. Jezelf weer verbinden met de magie van het leven. We zijn onderdeel van een groot universeel web. Door ons met de elementen, de natuur en de unseen realms te verbinden en te communiceren maken we contact met onze essentie. We vergroten onze wereld en verbinden ons met de natuurlijke flow van het leven. Er ontstaat een groot dankbaarheid en vertrouwen in de basis. Dankbaarheid is de lijm en verbinding tussen ons en het universum. De hoogste frequentie om te helen, in alignment te leven, te creëren en te manifesteren wat je werkelijk wenst.

CEREMONIE

Ik heb een prachtige Guayusa ceremonie gecreërd, waarin ik jullie 1,5 tot 2 uur meeneem en jullie kennis laten maken met het sjamanisme en jullie innerlijke wereld. Dit doen we door het drinken van guayusa thee, guided journeys onder begeleiding van instrumenten en prachtige muziek. De thee en de diepe lage en ritmische klanken van de drum zorgen voor een diepe ontspanning en helpen je in een meditatieve staat van zijn te komen. In deze staat verbind je je makkelijker met je onderbewuste. Hierin liggen oneindig veel schatten verborgen. Een prachtige plek om oude patronen los te laten en nieuwe krachtige intenties neer te zetten.

Guayusa opent je zintuigen. Het helpt je om een makkelijkere en diepere verbinding met je innerlijke wereld te maken. De bijzondere samenstelling van magische stofjes in deze plant zorgt voor een heldere, alerte maar toch een relaxte ontspannen staat van zijn.

Wil je een prachtige Guayuasa-ceremonie meemaken met je vrienden, een vriend of in je eentje. Dompel jezelf onder in een bubbel vol liefde, mooie klanken en neem een diepe duik in je innerlijke wereld.

Bekijk meer over Guayuasa thee en dromen.

Boek jouw ceremonie

Wil je een ceremonie boeken bij Yu. Tea? Vul gewoon het onderstaande formulier in. We zullen uw boeking bevestigen door u een e-mail te sturen.

  WOMAN

  Woman ceremonie
  Microdosering Huachuma & Guayusa thee

  Samen met een mooie groep vriendinnen of andere vrouwen leren connecten met je vrouwelijkheid, je sensualiteit, je yoni en je baarmoeder. Sensualiteit is niets anders dan contacten met de zachtheid in jezelf. Jouw juicyness. Gaan staan voor wie je bent in jouw volle kracht aanwezig durven zijn.
  Een prachtige middag met mooie oefeningen, veel beweging en dans om jouw vrouw zijn te vieren. Leren vertrouwen op wat zich aandient vanuit een groter bewustzijn. Weer connecten met je creatief centrum helpt je om oude energieën, patronen, blokkades en traumas los te laten. In dit gebied wordt veel spanning en stress opgeslagen. De tijd nemen om energetisch los te laten via ademhaling en dans creëert ruimte voor nieuwe energieën, manieren en echte verlangens. Een middag waar we de diepte ingaan, maar ook het leven en onszelf vieren met andere mooie vrouwen.
  Locatie: Prachtige locatie in natuur, dichtbij Amsterdam.
  Aanvang 13.45
  Ceremonie: 14 uur.
  Ceremonie: 14 tot 18 uur
  Potluck en gift circle van  18.30 tot 20 uur
  Prijs: 75 euro

   SHAMANIC DANCE

   Shamanic Dance Ceremony
   Micro dosering Huachuma & Guayusa tea

   Weer tijd om diep naar binnen te gaan. Te connecten met jouw diepste zijn doormiddel van beweging en dans.
   Vanuit jouw groter bewustzijn leren bewegen en vertrouwen in verbinding met het leven en alles wat zich aandient.
   Een unieke shamanistische ervaring. Een reis van 5 uur gericht op verbinden, voelen, loslaten en ruimte creëren.
   We drinken Guayusa thee uit de Amazone (niet hallucinerend). Deze thee geeft je een enorm heldere, gefocuste en geaarde energie en helpt je tegelijkertijd te verbinden met de subtielere lagen in jezelf.
   Guayusa wordt al duizenden jaren door de tribes in de Amazone gedronken voor zijn super gezonde en hele heldere gegronde energie en power. Ook wordt Guayusa gedronken in moeilijke tijden en om makkelijker in contact te komen met de droomwereld en de subtielere lachen in jezelf.
   Ook werken we met een micro dosering van de Huachuma cactus, ook wel bekend als San Pedro of  “The Grandfather”.
   Het is een heilig plantenmedicijn binnen devsjamanistische tradities
   Deze subtiele dosis zal  je helpen om meer in contact te komen met je lichaam, je innerlijke zintuigen en je hart te openen.
   Krachtige journeys geleid door Nikaya. De live muziek zal jullie nog verder en dieper meenemen in deze bijzondere ervaring.
   Een journey met o.a. ademhalingsoefeningen, meditaties, beweging en veel dans.
   Dans is een hele effectieve en prachtige manier om door oude energieën heen te breken. Het oude los te laten en nieuwe energieën uit te nodigen.
   Vanuit het grotere bewustzijn zul je omarmen en laten stromen wat er boven mag komen om ruimte te creëren voor nieuwe lichte  energie. Laat je meenemen op deze reis om er nog lichter en krachtiger uit te komen.
   Locatie: Prachtige locatie in natuur, dichtbij Amsterdam.
   Aanvang 13.45
   Ceremonie: 14 tot 18 uur
   Diner met soep en snacks en gift circle van  18.30 tot 20 uur
   Prijs: 95 euro

    HUACHUMA

    Huachuma ceremonie

    Mooie dappere reizigers?
    Sluit je ogen en maak contact met je hart. Luister of het nu jouw tijd is om een magische reis te maken met deze zeer krachtige maar zachte leraar Huachuma.
    Een nee is een nee.
    Een misschien is een nee. En een ja is de enige ja.
    Wat bijzonder dat onze wegen kruizen en jullie klaar zijn om diep in jezelf te duiken. Om verbinding te maken met je diepste kern in contact met moeder aarde, je lichaam, met het hier en nu.
    “The best way out is always through”  Hierin ligt jouw licht en jouw kracht verscholen.
    Ook werken we met een micro dosering van de Huachuma cactus, ook wel bekend als San Pedro of  “The Grandfather”.
    Het is een heilig plantenmedicijn binnen devsjamanistische tradities
    Deze subtiele dosis zal  je helpen om meer in contact te komen met je lichaam, je innerlijke zintuigen en je hart te openen.
    Huachuma, ook bekend als San Pedro is een heilig plantenmedicijn binnen sjamanistische tradities. Ook bekend als”The Grandfather”.
    Huachuma is een krachtige en geduldige leraar met een mannelijke energie. Het is een diepe reis naar binnen met diepe heling op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.
    Met 15 andere mensen verzamelen we op een geweldige boerderij in de natuur vlakbij Amsterdam.
    We zullen rond 13:00 uur op de locatie aanwezig. Rond 14 uur zal het huachuma extract gedronken worden.
    Een Huachuma ceremonie duurt gemiddeld tussen de 10 en 15 uur, dit verschilt per persoon. Je kunt tijdens de ceremonie op een matras liggen , ergens zitten of bewegen. Ook is er een kampvuur waarbij we bepaalde loslaat rituelen doen.  Tijdens de ceremonie word je ondersteund door ademmeditaties, muziek en verdere begeleidende activiteiten.
    Dieet voor de Huachuma
    Voor een huachuma reis adviseer ik je ten minste 5 dagen voor de ceremonie te houden aan een gezond dieet. Hoe zuiverder (dus zo min mogelijk bewerkte producten, geen alcohol, geen rood vlees, geen suiker) hoe beter.
    Locatie: Prachtige locatie in natuur, dichtbij Amsterdam.
    Aanvang 12.45
    Ceremonie: 13 uur. Vertrek 11.30 18 maart.
    Incl: overnachting, diner en ontbijt.
    Prijs groep ceremonie: 275 euro
    Prijs privé ceremonie: 425 euro
    Prijs koppel ceremonie: 325 euro pp
    Ook is er de mogelijkheid om een privé of een koppel ceremonie te boeken. 1 dag samen op een intensieve reis onder begeleiding. Een reis met mooie oefeningen om weer echt in contact met jezelf te komen en met wat nu nodig is. Gericht op diepe verbinding, loslaten en ruimte creëren voor nieuwe manieren en energieën.
    Voor het maken van een afspraak of voor meer info graag mailen naar nikaya@yutea.nl

     0