OVER MIJ

Over mij

Hallo mijn naam is Nikaya en zoals de meeste westerlingen was ik een complete koffie-junkie. De meest negatieve bijwerking van die ‘één te veel’ kop koffie moet dit angstige gevoel zijn dat we allemaal kennen en ervaren. Die zenuwachtige rusteloosheid na het drinken van te veel koffie.

Door de jaren heen drastische veranderingen in levensstijl doorgemaakt, heb ik veel minder constructieve gewoonten achter me gelaten en ben ik doorgegaan naar de volgende niveaus. Als het ging om het gebruik van mentale en fysieke boosters, begon ik steeds meer te resoneren met schone en natuurlijke energiebronnen.

Toen ik worstelde om mijn dagelijkse inname van koffie te verminderen, zegende het universum me met onverwachte hulp. Ik stond altijd open voor en op zoek naar gezonde natuurlijke en alternatieve boosters die me duidelijkheid en focus zouden geven tijdens dagen van hard werken.

Liefde op het eerste gezicht

Op een dag stelde een goede vriend van mij (een in Amsterdam gevestigde eigenaar van een voedingssupplementlaboratorium, die de wereld rondreist op zoek naar planten en kruiden met bepaalde wonderlijke eigenschappen) me voor aan een heel speciale plant genaamd guayusa. Hoewel mijn vriend me verhalen vertelde over het traditionele gebruik en de geweldige effecten, verraste deze thee me en blies me helemaal weg. De schone, opbeurende boost begon direct na het drinken van een paar kopjes. Woooow, instant liefde! Dit was echt iets anders.

Mentale helderheid, vrolijk, ontspannen en zeer productief. Wat heb je nog meer nodig? Het echte verschil met het drinken van koffie is dat er absoluut geen crash is met Yu! Gewoon een heel schone, gezonde en evenwichtige buzz.

In al mijn enthousiasme begon ik mijn nieuwe magische verrassing te delen met vrienden en familie en ja, ze vonden het allemaal geweldig!

Een idee was geboren. Iedereen zou deze upgrade van schone energie moeten kunnen ervaren. Omdat guayusa-thee al erg populair is in Noord-Amerika, ben ik nu vereerd om zijn magie met jullie allemaal te delen. Beginnend in mijn woonplaats Amsterdam, natuurlijk.

Roots

Dit product verbindt mij op een heel bijzondere manier met mijn roots. Ik ben geboren in Colombia en verhuisde naar Nederland toen ik zes jaar oud was. Ik heb mijn interesse en band met de natuur en de sjamanistische cultuur nooit verloren. Verbinding maken met deze geweldige plant voelt zo natuurlijk en opwindend aan, en het met je delen is als een droom die uitkomt.

Omdat ik me zo gezegend voel en het leven me veel kansen heeft gegeven, wil ik iets teruggeven aan de bron en de Stichting Groene Zaken steunen. Als we Yu.Tea drinken, steunen we een goed doel. Deze stichting helpt bij het behoud van natuur, inheemse cultuur en oude tradities.

Yu voor Jou en hun : )

0