OVER MIJ

Nikaya groeide op in Nederland, maar verloor nooit haar Colombiaanse sjamanistische roots. Ze is een sterke, wijze en geaarde vrouw vol liefde, leven en licht. Haar leven is er een uit een film.
Ze werd geadopteerd toen ze 6 jaar oud was.
Haar pad was lange tijd erg moeilijk en uitdagend. Een pad waarin werd gevraagd om naar binnen te keren en vrede te sluiten met alles wat gebeurd was. Na jaren reizen om zichzelf te vinden en werken met o.a plant medicijn heeft ze haar verleden om weten te buigen naar wijsheid, liefde en kracht.
Ze weet op een diep niveau verbinding te maken en je te begeleiden naar een meer vervuld leven. She walks her talk.
Zeer geaard en helder zal ze je een veilige ruimte bieden om diep naar binnen te gaan. Waar jouw werk en jouw licht verscholen ligt.
Uit ervaring delen met een diep weten en vertrouwen is haar kracht.
Je meenemen op reis om oude energieën los te laten en je te verbinden met je ware essentie in contact met het grotere bewustzijn en een groot vertrouwen is haar missie.
“Als ik het kan, dan kan jij het ook!
Je verdient het om het leven te leiden waar je voor gekomen bent.”
per mattis, pulvinar dapibus leo.

Liefde op het eerste gezicht

Op een dag stelde een goede vriend van mij (een in Amsterdam gevestigde eigenaar van een voedingssupplementlaboratorium, die de wereld rondreist op zoek naar planten en kruiden met bepaalde wonderlijke eigenschappen) me voor aan een heel speciale plant genaamd guayusa. Hoewel mijn vriend me verhalen vertelde over het traditionele gebruik en de geweldige effecten, verraste deze thee me en blies me helemaal weg. De schone, opbeurende boost begon direct na het drinken van een paar kopjes. Woooow, instant liefde! Dit was echt iets anders.

Mentale helderheid, vrolijk, ontspannen en zeer productief. Wat heb je nog meer nodig? Het echte verschil met het drinken van koffie is dat er absoluut geen crash is met Yu! Gewoon een heel schone, gezonde en evenwichtige buzz.

In al mijn enthousiasme begon ik mijn nieuwe magische verrassing te delen met vrienden en familie en ja, ze vonden het allemaal geweldig!

Een idee was geboren. Iedereen zou deze upgrade van schone energie moeten kunnen ervaren. Omdat guayusa-thee al erg populair is in Noord-Amerika, ben ik nu vereerd om zijn magie met jullie allemaal te delen. Beginnend in mijn woonplaats Amsterdam, natuurlijk.

Roots

Dit product verbindt mij op een heel bijzondere manier met mijn roots. Ik ben geboren in Colombia en verhuisde naar Nederland toen ik zes jaar oud was. Ik heb mijn interesse en band met de natuur en de sjamanistische cultuur nooit verloren. Verbinding maken met deze geweldige plant voelt zo natuurlijk en opwindend aan, en het met je delen is als een droom die uitkomt.

Omdat ik me zo gezegend voel en het leven me veel kansen heeft gegeven, wil ik iets teruggeven aan de bron en de Stichting Groene Zaken steunen. Als we Yu.Tea drinken, steunen we een goed doel. Deze stichting helpt bij het behoud van natuur, inheemse cultuur en oude tradities.

Yu voor Jou en hun : )

0